Habasit Internetes adatvédelmi irányelvek

Érvényes 2005.08.01 -től

A Habasit Hungária Kft. kötelességének érzi az Ön személyes adatainak a védelmét, amit Internet oldalunk megtekintésekor ránk bíz.
Lejjebb talál egy kis összesítőt arról, hogy mi hogyan használjuk az Internet - oldalon keresztül kapott adatokat. A "mi / miénk /miénket" megjelölés alatt a Habasit Hungária Kft., 2500 Esztergom, Látóhegyi út 4. értendő.

Adatok felvétele / létrehozása
Ön a legtöbb Internet – oldalunkat úgy megtekintheti, hogy nem kell adatot megadnia. Látogatásakor a Web-szerverünkön csak az Ön domain neve és IP - címe kerül rögzítésre.
Vannak azonban egyes Internet oldalainkon olyan területek, ahol a személyes adataira van szükség, hogy egy speciális ajánlatkérésre / megkeresésre – mint pl. közelebbi adatok a termékeinkről – válaszolhassunk.
Az adatok, amelyeket rögzítünk, általában a név, cím, telefonszám, fax szám ill. e-mail cím, ezeket az adatokat kérjük az Online – igénylőformulán is.

Felvett / létrehozott adatok felhasználása
Mi rögzítjük az Ön domain nevét és IP-címének az adatait, a napi látogatottság, a web-oldalon átlagosan eltöltött idő és a meglátogatott oldalak stb. méréséhez. Ezeket az adatokat statisztikai kimutatásokhoz használjuk az Internet – oldal használatával kapcsolatban valamint az oldalak tartalmának javításához. Az Ön által megadott adatok kizárólag a megkeresés megválaszolásához ill. a megkeresés feldolgozásához kerül felhasználásra. Ezek az adatok továbbadhatóak a Habasit cégcsoport egy másik tagjának. Ez azonban csak akkor történik meg, ha az Ön által kért információ megadásához feltétlenül szükséges. A kapcsolatot felvehetjük Önnel e-mailen keresztül, telefonon, faxon vagy levél útján.

Bizonyos körülmények között az Ön által megadott személyes adatokat azon cégnek is ki kell adnunk, akit az Önnek szükséges információ megadásához esetlegesen be kell vonnunk.
Ezek a cégek – a beszállítóink – szerződésben kötelezik magukat, hogy ezeket a továbbadott adatokat csak azzal a szolgáltatással kapcsolatban használják, amellyel mi megbíztuk őt.
Az Ön által megadott adatokat, nem adjuk tovább harmadik félnek, nem értékesítjük és nem is adjuk át bérhasználatra senkinek marketing célokra.
Az Ön személyes adatait csak akkor adjuk tovább, amennyiben Ön erre felszólít minket vagy törvényileg szükség van rá. (pl. az Ön számlájának csalás elleni megvédése érdekében).

Csatolások (Linkek) más Internet-oldalakra
Az Internet-oldalon csatlakozási lehetőségek ("Linkek") vannak más Internet – oldalakra, mint pl. a Habasit cégcsoport más tagjainak Internet oldalára, partnercégek Internet oldalára vagy akár hivatalos szervek oldalaira. Bármennyire is igyekszünk csak olyan Internet oldalakhoz Linket biztosítani, ami magas követelményeinknek megfelelnek és a privát szféra védelmét biztosítják, ennek ellenére a más oldalak tartalmáért, biztonságáért és azért, ahogyan ők a személyes adatokat kezelik, nem vállalunk felelősséget. Amennyiben Önök az Internet – oldalunkat elhagyják és utána adataikat megadják ezeken az oldalakon, azért nem vállalunk felelősséget. Minden esetben figyelmesen kell eljárni és el kell olvasni az aktuális web-oldal adatvédelmi nyilatkozatát.

Adatbiztonság
Az Ön által a web-oldalunkon megadott adatok illetéktelen hozzáférés elleni védelmére ill. nem hivatalos termékár kiadásának megakadályozására megfelelő fizikai, elektronikus és kezeléstechnikai védőmechanizmusokkal rendelkezünk. A Ön személyes adataihoz való hozzáférést lekorlátozzuk a Habasit - cégcsoport azon személyeire, akik az Ön információigényéhez szükségeltetnek.

Hozzáférés a felvett / létrehozott adatokhoz
Közelebbi információt is kaphat a nálunk rögzített Ön által megadott személyes adatokkal kapcsolatban. Ezért egy minimális kezelési költséget számolunk fel. Amennyiben az Ön által nyilvántartott adatokról egy másolatra lenne szüksége, kérjük írjon az alábbi e-mail címre: info@habasit.hu.

Amennyiben az adatok Önről nem helyesek ill. nem teljesek, a későbbiekben leírt módon kapcsolatba léphet velünk és kérheti az Ön rendelkezésére bocsátott adatok megváltoztatását ill. aktualizálását.
Mi aktualizáljuk ill. megváltoztatjuk az adatokat, amilyen gyorsan csak lehetséges.

Kapcsolatfelvétel velünk
Amennyiben az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban kérdése lenne vagy nem ért vele egyet, válassza a "Kapcsolatfelvétel" oldalt és lépjen kapcsolatba velünk. Szívesen várunk minden kérdést ill. javaslatot az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban és tevékenységünk minden más területével kapcsolatban.

Ezeknek az irányelveknek a megváltoztatása
Ezek az irányelvek alkalmanként, az oldal aktualizálása során változhatnak. Javasoljuk az oldal időnkénti meglátogatását, hogy az ilyen jellegű változásokról frissen informálódhassanak és megvizsgálhassák, hogy ezzel egyetértenek – e.