Habasitin yksityisyydensuoja Internetissä

Voimassa 2007-08-27

Habasit AG (kaikkien Habasit Groupiin kuuluvien yritysten emoyhtiö) on vahvasti sitoutunut suojelemaan meille antamiesi henkilökohtaisten tietojen yksityisyyttä käyttäessäsi www-sivustoamme. Seuraavassa kerromme kuinka me käytämme sinua koskevia tietoja, joita saamme www-sivustoltamme. “Me/meidän/meille” viittaa yritykseen Habasit AG, Römerstr.1, CH-4153, Reinach-Basel, Sveitsi.

Tietojen kerääminen
Voit käydä useimmilla www-sivuillamme paljastamatta itsestäsi mitään tunnistettavia tietoja. Verkkopalvelimemme keräävät vain verkkotunnuksesi eli IP-osoitteesi selaillessasi www-sivujamme.
Www-sivuillamme on kuitenkin alueita, joilla tarvitsemme eräitä henkilökohtaisia tietoja sinusta vastataksemme erilliseen pyyntöön, esimerkiksi lähettääksemme lisätietoja tuotteistamme. Voit rekisteröityä ladataksesi tietoja ja esitteitä tuotteista ja palveluista, joita Habasit Groupilta on saatavissa. Sinua koskeviin tietoihin saattaa sisältyä oma nimesi, osoite, puhelinnumero, faksinumero ja/tai sähköpostiosoite sen perusteella mitä olet sähköiseen lomakkeeseen merkinnyt.

Kerättyjen tietojen käyttäminen
Keräämme verkkotunnus- ja IP-osoitetietoja saadaksemme selville käyntien lukumäärän, sivustolla käytetyn keskimääräisen ajan, katsotut sivut, jne. Yleensä selaimen asetuksia voi muuttaa siten, ettei tietokoneesi tallenna näitä tietoja ja anna niitä meidän käyttöömme. Mutta jos et hyväksy evästeitä, automaattinen kirjautuminen ei toimi. Käytämme näitä tietoja tehdäksemme tilastoja www-sivustomme käytöstä ja parantaaksemme sivuston sisältöä. Antamiasi henkilökohtaisia tietoja käytetään vain seuraaviin tarkoituksiin:
- tiedusteluusi vastaamiseen tai pyyntösi käsittelemiseen, kun tarvitset informaatiota, tuotteita tai palveluja. Me emme anna, myy tai liisaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille Habasit Groupin ulkopuolelle (ellei siihen anneta lupaa Habasit Groupin nimissä) www-sivuston ylläpitotarkoituksia varten.
- saadaksemme selville mitkä tuotteet tai palvelut saattavat kiinnostaa sinua, jotta voimme parantaa ja kehittää tuotteitamme ja palvelujamme
- täyttääksemme velvollisuutemme, jotka johtuvat sinun ja meidän välisistä sopimuksista
- antaaksemme sinun halutessasi osallistua palvelumme vuorovaikutteisiin toimintoihin
- ilmoittaaksemme sinulle mahdollisista palvelumuutoksista.

Annamme tietosi oman maasi Habasit Group -yritykselle, jotta he voivat käsitellä tiedusteluasi tai tietopyyntöäsi. Saatamme myös jakaa tietoja Habasit Groupin sisällä, jotta tietyt Habasit Groupin jäsenet voivat käyttää niitä yleisesti yllä kuvatuilla tavoilla. Näin koko Habasit Group pystyy täyttämään vaatimuksesi ja huomaamaan mitkä Habasit Groupin tuotteet ja palvelut sinua kiinnostavat.
Habasit Groupin jäsenet saattavat ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla, puhelimella, faksilla, viestipalvelulla tai tavallisen postin kautta.
Habasit Group saattaa antaa henkilökohtaisia tietojasi muille yrityksille, joita käytämme toimittaessamme palveluja sinulle, jotta tuotteitamme koskeva tiedustelusi tai pyyntösi voidaan täyttää. Nämä yritykset ovat sopimuksellisesti sitoutuneet käyttämään näitä tietoja ainoastaan heiltä hankittuihin palveluihin kuuluvina. Me luovutamme henkilökohtaisia tietoja ainoastaan sinun pyynnöstäsi tai lain niin vaatiessa (esimerkiksi suojataksemme asiakastiliäsi petokselta).

Linkit toisille www-sivustoille
Www-sivustollamme saattaa olla linkkejä toisille www-sivustoille, esimerkiksi muiden Habasit Groupin jäsenten, Habasitin yhteistyökumppanien, Habasitin jälleenmyyjien ja viranomaisten sivustoille. Vaikka pyrimme tekemään linkkejä vain sellaisille sivustoille, joilla on samanlaiset yksityisyydensuojaa kunnioittavat korkeat normit kuin itsellämme, emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä, turvallisuudesta tai yksityisyydensuojakäytännöistä. Kun siis olet poistunut meidän www-sivustoltamme, emme vastaa antamiesi tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä. Sinun tulee olla varovainen ja lukea kyseisen www-sivuston selvitys yksityisyydensuojasta.

Tietojen siirto
Meidän on joskus välitettävä tietojasi edelleen muihin maihin, esimerkiksi Habasit Groupin yrityksille, tai muissa maissa työskentelevän henkilöstön käsiteltäväksi, jotka ovat palveluksessamme tai joita käytämme liiketoiminnassamme. Tällöin kyse saattaa olla esimerkiksi pyytämäsi informaation lähettämisestä sinulle, jotta tilauksesi voidaan toimittaa ja asiakastiliäsi hoitaa sekä tukipalveluja antaa.

Tietoturva
Pidämme yllä asianmukaisia fyysisiä, elektronisia ja hallinnollisia turvatoimia suojataksemme www-sivuillamme kerättyjä henkilökohtaisia tietojasi asiattomalta käytöltä tai paljastumiselta. Me sallimme pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi ainoastaan Habasit Groupin henkilöstöön kuuluville tai sellaisille henkilöille, joita se käyttää liiketoiminnassaan, ja ainoastaan silloin kun he tarvitsevat niitä kyseisessä tarkoituksessa.
Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi, valitettavasti tiedonsiirron turvallisuutta Internetissä ei voida taata. Saadessamme tietosi me käytämme tiukkoja menettelytapoja ja turvatoimia yrittääksemme estää asiattoman pääsyn niihin tai niiden käytön.
Silloin kun olemme antaneet sinulle (tai kun olet valinnut) salasanan, jonka avulla pääset sivustomme tiettyihin osiin, sinä olet vastuussa siitä, että pidät salasanan luottamuksellisena. Pyydämme, ettet luovuta salasanaa kenellekään.

Kerättyjen tietojen tarkastaminen
Saat pyytää meiltä yksityiskohtia sinua koskevista henkilökohtaisista tiedoista. Siitä saatetaan veloittaa pieni hallinnollinen palkkio. Jos haluat kopion sinua koskevista tiedoista, ota sähköpostilla yhteys info@habasit.com.
Jos mielestäsi jokin sinua koskeva tieto on väärin tai epätäydellinen, voit pyytää meitä muuttamaan tai päivittämään meille www-sivustomme kautta antamasi tiedon ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla. Me oikaisemme tai päivitämme tällaisen tiedon heti kun se on kohtuudella mahdollista.

Yhteydenotto meihin
Jos sinulla on näitä yksityisyydensuojaperiaatteita koskevia kysymyksiä tai et hyväksy niitä, ota meihin sähköpostilla yhteyttä info@habasit.com. Otamme mielellämme vastaan yksityisyydensuojaa sekä muita liiketoimintamme alueita koskevia kysymyksiä ja ehdotuksia.

Näiden periaatteiden muuttaminen
Saatamme ajoittain muuttaa näitä periaatteita päivittämällä tätä sivua. Tarkista nämä yksityisyydensuojaperiaatteet aika ajoin varmistuaksesi, että olet tyytyväinen mahdollisiin muutoksiin. Jos meillä kuitenkin jo on sinun henkilökohtaiset tietosi, me emme muuta niiden käyttötapaa merkittävästi ilman suostumustasi.