Vastuu

Asennus paikan päällä ja ennaltaehkäisevä kunnossapito
Huoltoasentajiemme ja yhteistyökumppaniemme avulla tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista asennuspalvelua paikan päällä. Pitkäaikaista kustannussäästöä priorisoiville asiakkaille tarjoamme lisäksi voimansiirto- ja kuljetinhihnojen ennaltaehkäisevää kunnossapitoa.

Liiketoiminnan kehitysryhmät
Habasitin asiakastiimi on foorumi niille asiakkaille, jotka toimivat jatkuvasti ja edistyksellisesti voimansiirto- ja kuljetinhihnaratkaisujen parissa ja näkevät niissä mahdollisuuksia taloudellisuuden ja tuotekehityksen parantamiseen. Yksi tällainen tiimi koostuu sekä asiakkaan että Habasitin edustajista.

Henkilökohtainen konsultointi
Asiakkaillamme on usein henkilökohtainen yhteyshenkilö Habasitilta tai lähimmältä Habasitin yhteistyökumppanilta. Yhteyshenkilösi käy luonasi säännöllisesti ja pitää itsensä ajan tasalla yrityksesi kehitystä ja tarpeita koskevissa asioissa.

Asiakaspalvelu
Voit milloin tahansa toimistoaikaan soittaa tai lähettää sähköpostia Habasitille tai Habasitin yhteistyökumppanille tarvitessasi apua tai vastauksen vaikeaan kysymykseen. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saada nopeaa ja varmaa palvelua.