Tarjous

Markkinat
Habasitin pohjoismaisessa organisaatiossa on joukko keskenään toimivia osastoja ja laaja yhteistyökumppaniverkosto. Hyvän edustuksen ja riittävien resurssien ansiosta ja tekemällä keskitettyjä sopimuksia asiakkaiden kanssa, joilla on pohjoismaisia osastoja, tytäryhtiöitä tai divisioonia, voimme pitää pohjoismaisten projektien langat käsissämme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Islannissa.

Mikäli tarvitaan maailmaa kattavia sopimuksia, se tapahtuu yhteistyössä Habasitin kansainvälisen organisaation kanssa, joka kattaa 72 maata viidessä maanosassa. Usein tällaisiin suuriin projekteihin osallistuu edustaja myös Habasitin tutkimus- ja tuotekehitysosastolta.  

Tuotetarjonta
Asiakkaan tarkoituksiin saadaan aina kokonaisratkaisu Habasit-tuotteilla. Täydellisen tuoteohjelman valmistajana meille ei ole väliä kohdistuipa valinta mihin järjestelmään tahansa. Siksi voimme aina suositella asiakkaalle parasta ratkaisua. Oman tuotekehityksen ja tuotannon ansiosta Habasitilla on nerokas vara-osien ja tarvikkeiden järjestelmä toisin kuin kilpailijoiden tuotteilla. Se tekee Habasitin tuotteiden ja ratkaisujen käytön hyvin joustavaksi ja taloudelliseksi.