Habasit – Sinun kumppanisi

Habasit on kuljetinhihnateollisuuden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Päätavoitteenamme on tarjota ylivertaisia ratkaisuja asiakkaillemme. Missä tahansa. Milloin tahansa. Yli 60 vuoden kokemuksen ja jatkuvan innovoinnin pohjalta saat aina parhaan ratkaisun käyttökohteeseesi. Täsmälleen oikeat tuotteet, täsmälleen ajallaan. 

Vertaansa vailla oleva globaali huolto
Palveluksessasi on yli 38 Habasitin täysin omistamaa tytäryhtiöitä ympäri maailman. Jokaisella yhtiöllä on omat varastot sekä valmistus-, kokoonpano- ja huoltotilat. Jokainen niistä on sitoutunut asiakkaisiinsa pitäen päämääränään toimittaa tuotteita ajallaan, asiantuntevasti ja luotettavasti.

Huipputason tuotantotilat
Meillä on 17 huipputason tehdasta ympäri maailman varmistamassa, että asiakkaamme saavat aina tilauksensa ajallaan. Alan maailmanlaajuisena johtajana me toimitamme yli 4 miljoonaa neliömetriä hihnaa joka vuosi.

Suuria T&K-investointeja
Koska kuljetinhihnahaasteet eivät milloinkaan hellitä, olemme sijoittaneet yli 3 % henkilöstöstämme uusien tuotteiden tutkimukseen ja tuotekehitykseen ja olemassa olevan malliston parantamiseen. Meillä on alan parhaat laboratoriot, ja hihnojen vuotuinen tutkimus- ja tuotekehitysbudjetti on yli 8 % yrityksen liikevaihdosta.

Johtavan globaalin kuljetinhihnatoimittajan sitoutuminen
Koko organisaatiomme yli 3 600 työntekijää ovat paneutuneet täyttämään toiveesi tarvitessasi ylivertaisia ratkaisuja. Riippumatta siitä kuinka nopeasti niitä ilmaantuu. Kaikkina aikoina Habasitia ohjaa ehdoton pyrkimys lisätä todellista arvoa omaan liiketoimintaasi.