Habasit – din samarbeidspartner

Habasit er verdens markedsleder i transportbåndbransjen. Vårt viktigste mål er å tilby bedre løsninger for kundene. Overalt. Hele tiden. Basert på mer enn 60 års erfaring og kontinuerlig innovasjon, får du alltid den beste løsningen for ditt bruksområde. De riktige produktene til riktig tid. 

Uovertruffen global servicedekning
Habasit betjener deg gjennom sine mer enn 38 heleide datterselskaper over hele verden. Alle selskapene har sine egne anlegg for lagerhold, tilvirkning, montering og service. Hvert av dem forplikter seg overfor kundene med ett enkelt mål: å levere til riktig tid, med ekspertise og pålitelighet.

Toppmoderne produksjonsanlegg
Vi driver 17 toppmoderne produksjonsanlegg over hele verden, noe som betyr at kundene alltid mottar det de har bestilt til avtalt tid. Som global bransjeleder leverer vi mer enn 4 millioner kvadratmeter med bånd hvert år. 

Store investeringer i forskning og utvikling
Siden utfordringene aldri tar slutt, har vi satt av mer enn 3 % av våre ansatte til forskning og utvikling av nye produkter og til å forbedre vårt eksisterende utvalg. Vi har de beste laboratoriene i bransjen, og det årlige budsjettet for forskning og utvikling for bånd er over 8 % av selskapets omsetning.

Fullt engasjement for verdens ledende leverandør av bånd
Hele organisasjonen på mer enn 3.600 ansatte arbeider med å møte dine behov for enestående løsninger. Uansett hvor raskt de utvikler seg. Habasit drives hele tiden framover gjennom sitt absolutte engasjement når det gjelder å tilby noe som gir forretningsvirksomheten din et virkelig løft.